Voel ... D

e Essentie

We leven in een tijd waarin alles heel snel kan gaan en er heel veel op ons afkomt.
Onze innerlijke rust durft ons dan al wel eens in de steek te laten. We voelen ons vaak opgejaagd en gespannen.

Mijn droom is altijd geweest om zo veel mogelijk mensen te mogen helpen bij het (her)vinden van een zeker evenwicht. Een gelukkig en "relaxed" iemand functioneert nu eenmaal beter.
Zonder een arts te zijn, ben ik ervan overtuigd dat een ontspannen lichaam ook veel beter in staat is om zichzelf te helen en te genezen.

Waar de ene persoon nood heeft aan een goede, stevige massage om de spieren los te maken, heeft de andere meer behoefte aan een zachte, spirituele benadering.
Soms heeft iemand baat bij meer doorstroming en dynamiek, een ander lichaam vraagt juist rust en ontspanning.
Weer anderen komen om de kwaliteit van hun huid en lichaam te verbeteren.

Hoe dan ook, geloof ik in de filosofie van een gezonde, ontspannen geest in een gezond lichaam, zoals al wel eens gezegd wordt komt de echte schoonheid dan ook van binnenuit ☻.

Ik doe mijn werk met hart en ziel graag, neem de tijd voor mensen en hou van een persoonlijke behandeling.
Voor mij is het heel belangrijk dat je op mijn behandeltafel een beetje kan thuiskomen.

Verder hou ik van een zo natuurlijk mogelijke aanpak en werk ik enkel met 100% natuurzuivere producten, vooral omdat ik op die manier exact weet wat ik gebruik en wat de verwachte effecten mogen zijn.

Zowel in mijn functie als aromatherapeut als in die van leraar hoop ik telkens een positief stuk te mogen bijdragen in het harmonieus functioneren van het leven van anderen, zodat ze de ontspannen essentie van zichzelf mogen ervaren of gewoon simpelweg mogen genieten van een deugddoende behandeling.

Alle prijzen en informatie onder voorbehoud van fouten en wijzigingen
Copyright © 2009-2023 Voel ... De Essentie
Ondernemingsnummer: 0504.813.536